Geef jeugd kracht...
Blog

Geweldig Nieuws! HTF steunt YoungEmpowerment van initiatiefnemer Mahmoud el Boustati

HTF steunt YoungEmpowerment van initiatiefnemer Mahmoud el Boustati.

YoungEmpowerment zet zich in voor jongeren die het moeilijk hebben in de maatschappij. YoungEmpowerment vindt vaststgelopen jongeren juist een uitdagende doelgroep. Wij zien hun mogelijkheden en kansen. Daarom willen wij deze jongeren de juiste gereedschappen aanreiken en hun een perspectief bieden om hun dromen waar te maken. YoungEmpowerment kan dit niet alleen en is daarom ook enorm verheugd met de nieuwe samenwerking met de HTF.

De HTF probeert een brug te slaan tussen de reflexie die filosofie biedt en de eisen die het maatschappelijk leven stelt. Toegepaste filosofie betekent voor de HTF niet uitsluitend het bekwamen van de studenten om filosofie in de praktijk te brengen, maar ook samenwerken met en ondersteunen van relevante projecten.Een zeer aansprekend project is Young Empowerment, vormgegeven door initiatiefnemer Mahmoud el Boustati.   DE HTF De Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) is de eerste beroepsopleiding Filosofie in Nederland. De HTF stelt zich ten doel beroepsonderwijs te verzorgen op hbo-niveau. De HTF verzorgt hoogwaardig beroepsonderwijs in de filosofie en bereidt studenten voor op een beroep in de journalistiek, het onderwijs, op het gebied van beleid en bestuur of economie en duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een vrije studierichting te kiezen. Daarmee willen wij een brug slaan tussen de reflectie die de filosofie biedt en de eisen die het maatschappelijke leven stelt. Kenmerken: uitsluitend hoogopgeleide docenten , Bildungsprincipe, mogelijk in drie jaar tijd je diploma, studeren in deeltijd, les in schriftelijke taalvaardigheid en welsprekendheid, niet duurder dan het reguliere hbo, individuele bijspijkertrajecten (maatwerk!) , breed basisjaar (afzonderlijk te volgen).

De HTF is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en is een CRKBO Geregistreerde Instelling.

x